Övrigt

"Vi måste bli fler som åker kollektivt"

2015-02-21 07:26 #0 av: Jimmy.L

Moderaterna som styr i Stockholms läns landsting har aviserat kraftiga besparingar på SL med frysta investeringar, höjt biljettpris och neddragningar på ”trafikutbudet”. SL har fått sparkrav på 250 miljoner för trafiken men Moderaterna har inte gett några besked om när SL kommer att dra ned på bussturer och pendeltrafiken och vilka linjer som påverkas.

http://norrteljetidning.se/debatt/1.2848967-vi-maste-bli-fler-som-aker-kollektivt?utm_source=sprinkle&utm_medium=widget&utm_content=norrteljetidning.se

Anmäl
2015-02-21 07:59 #1 av: Magi-cat

"Att dra ned på kollektivtrafiken och öka priserna kommer på sikt att skapa en än värre situation för SL:s ekonomi då fler kommer att välja bort kollektivtrafiken. Samtidigt så kommer platser för arbete och bostäder att bli mindre attraktiva om utbudet av kollektivtrafik blir sämre. Det drabbar regionens utveckling och i slutändan alla som i framtiden ska jobba och bo här."

Instämmer, att försämra kollektivtrafiken gör att färre reser naturligtvis! En bra kollektivtrafik gör att fler använder den vilket är bra för miljön och bra för alla!

Många som jobbpendlar in till Stockholm är också beroende av en bra kollektivtrafik.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.