Pendeltåg

Extra: Station City och Odenplan akut stängda

2018-07-13 06:47 #0 av: Jimmy.L

Pendeltågsstationerna Stockholm city och Odenplan stängs helt – på grund av osäkra rulltrappor. Beslutet togs under ett krismöte i natt. Stationerna kommer att hållas stängda under hela fredagen – minst.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/VR3E33/stockholms-city-och-odenplan-stangs-efter-krismote-i-natt

Anmäl
2018-07-13 14:44 #1 av: Jimmy.L

Pendeltågsstationerna Stockholm city och Odenplan är avstängda i dag på grund av problem med rulltrapporna. På en presskonferens på fredagen berättade SL mer om hur de jobbar för att lösa problemen. I nuläget finns ingen prognos för när felen kan vara åtgärdade.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/presskonferens-om-rulltrapporna-pa-pendeltagsstationerna

Anmäl
2018-07-15 13:16 #2 av: Jimmy.L

Reservdelarna som behövs för att laga rulltrapporna på pendeltågsstationerna i centrala Stockholm finns inte i lager. Stationerna hålls stängda under söndagen. Prognosen för när rulltrapporna ska börja rulla igen är i nuläget oklar. Ett krismöte kommer att äga rum under söndagen.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/reservdelar-saknas-till-rulltrappor-1

Anmäl
2018-07-15 19:54 #3 av: Jimmy.L

Pendeltågsstationen Stockholm Odenplan öppnas strax efter klockan 4, tidigt på måndagsmorgonen, meddelar SL efter söndagens krismöte. Stockholm City hålls dock fortsatt stängd.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/efter-haveriet-med-rulltrapporna-odenplan-oppnas

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.